StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Її величність": дружина Притули показала рідкісне фото наймолодшої доньки

28 травня 2023, 16:05
Катерина Притула похвалилася крихіткою-дочкою, та розкрила дивне прізвисько дівчинки.
Сергій Притула з родиною
Друга дружина Сергія Притули показала, як зараз виглядає їх дворічна донька / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna_pry

Український шоумен і громадський діяч Сергій Притула також є турботливим батьком для трьох дітей - сина від першого шлюбу, і двох дочок від другого.

Наймолодшій дівчинці, Стефанії, днями виповнилося два роки. Свіжими фото іменинниці, яку батьки вкрай рідко показують суспільству, опублікувала на своїй сторінці в Instagram її мама - Катерина Притула.

На фото малятко позувала в леопардовій сукенці з кумедним хвостиком на маківці. У коментарях шанувальники відзначають, що Стефанія дуже схожа на свого батька. І, судячи з підпису до знімків, на зовнішності схожість дівчинки і Сергія не закінчуються.

відео дня

Катерина дала молодшій дочці незвичайне прізвисько, яке, ймовірно, свідчить про крутий і міцний характер дитини, який вже проявляється, хоча їй ледь стукнуло два роки.

"Її величність "сталь під шовком" Стефанія Сергіївна урочисто святкують 2 річницю. Море ніжності, океан любові та безкрайнє випромінювання позитиву! Любимо безмежно, наша зірочка", - привітала доньку дружина Сергія Притули.

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти