Дженніфер Лопес і Леді Гага на інавгурації Байдена вразили красою

20 січня 2021, 19:30
Дві американські поп-виконавиці зі світовим ім'ям були запрошені заспівати на церемонію інавгурації Джозефа Байдена.
Леді Гага
Леді Гага заспівала гімн США на інавгурації Байдена / Reuters

Дженніфер Лопес і Леді Гага здивували не тільки чистотою голосів і виконанням пісні, але і найшикарнішими, але строгими нарядами, які вони приміряли для церемонії інавгурації нового президента США Джо Байдена.

І Дженніфер Лопес, і Леді Гага перед інавгурацією показали приголомшливі фото з Капітолію, але коли вже всі подумали, що це і будуть їхні образи, співачки знову змогли вразити мільйони американців.

Леді Гага публікувала фото з Капітолію в білосніжному вбранні, який порівняли з вбранням Папи Римського.читайте такожУ США відбулася інавгурація Байдена: всі подробиці з Вашингтона

відео дня
Леді Гага
Леді Гага / Instagram

На церемонії вона співала гімн США, але наряд був зовсім інший. Незважаючи на холод вона приміряла досить легку сукню з жорсткими плічками і дуже пишною спідницею з червоним низом і синім верхом в стилі диснеївської принцеси. На грудях у неї красувалася гігантська брошка, а на голові волосся було укладено в косу з додаванням штучних локонів.

Леді Гага
Леді Гага / Reuters
Леді Гага
Леді Гага / Reuters
Леді Гага
Леді Гага / Reuters

Дженніфер Лопес показала своє фото з Капітолію в строгому картатому костюмі - довгому чорно-білому пальто і брюках з високою талією. Але після цього переодягнулася, і на церемонію вийшла співати в total-white костюмі в стилі сюртука і сорочки 18-19 століття.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес / Instagram

Білосніжний костюм повинен був гармоніювати з білими і золотими прикрасами, в тому числі величезними сережками-зірками.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес на інавгурації Джо Байдена / Reuters
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес / Reuters
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес / Reuters

До інавгурації Дженніфер Лопес запостила в Твіттері знімок з солдатами Національної гвардії і підписала його словами подяки.

"Яка честь провести кілька хвилин з цими хоробрими чоловіками і жінками. Спасибі за вашу службу і жертву. Я поважаю вас сьогодні і кожен день", - написала вона.

На інавгурацію нового президента США прибули колишні президенти Барк Обама, Джордж Буш, Білл Клінтон, а також кандидат у президенти від демократів Хілларі Клінтон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти