StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дрони над Москвою: Галкін знову висміяв терористичну Росію

6 червня 2023, 12:08
Російський актор Максим Галкін знову висміяв росіян під час свого концерту.
Максим Галкін пожартував про дрони над Москвою
Максим Галкін пожартував про дрони над Москвою / Фото: Главред, Колаж: Instagram / maximgalkin

Російський комедійний артист Максим Галкін, який не захотів залишатися в терористичній Росії через її напад на Україну, в черговий раз висміяв свою батьківщину.

Так, на одному з концертів у Туреччині, артист посміявся над безпілотниками, які кілька днів тому кружляли над Москвою, повідомляє пропагандистське видання Стархіт.

Галкін зокрема посміявся над тим, що незважаючи на те, що дрони літали прямо над їх з Аллою Пугачовою замком, жоден з них не зачепив будівлю подружжя.

відео дня

"Ну на те я замок і будував. Дрони летіли прямо над ним, але не чіпали - там аура хороша! Знову ж таки, чаклунство", - жартував він.

Того вечора артист також згадав і свою дружину Аллу Пугачову, яку на Росії погрожують позбавити всіх регалій через її антивоєнну позицію. Тим часом, Галкін переконаний, що вони з дружиною в цьому плані невразливі. "Один не брав (держнагород у влади - авт.), друга брала давно і в інших", - іронізує гуморист.

Нагадаємо, раніше російська зоряна пара - Максим Галкін і Алла Пугачова, які не стали підтримувати терористичний путінський режим, з'явилися в соціальних мережах і порадували своїх фоловерів свіжим фото.

Також раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти