StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєва розповіла, чи спілкується з Дантесом і що думає про витівки Потапа

7 грудня 2023, 12:08
Співачка Надя Дорофєєва представила новий трек "Хай пишуть", зізналася, чи спілкується з Дантесом після розлучення і що думає про ненависть у бік Потапа.
Потап, Дорофєєва, Дантес
Дорофєєва розповіла про Дантеса і Потапа / колаж Главред, фото УНІАН

Українська попспівачка Надя Дорофєєва у студії "Сніданку з 1+1" представила нову композицію "Хай пишуть" і розповіла про колишнього продюсера Потапа і про колишнього чоловіка ‒ Володимира Дантеса.

Зірка відповіла, чи співчуває своєму колишньому продюсеру і реперу Потапу, на якого останнім часом вилилося дуже багато ненависті від українців ‒ за його постійні поїздки за кордон під час війни.

"Я вважаю, що хейтять всіх. І з приводу співчуття, мені завжди боляче, коли комусь важко, навіть якщо людина цього не показує. Досить давненько (говорила з Потапом – Главред). Іноді може якусь пісню скинути, і я йому теж", – відповіла артистка.

Ведучі студії "Сніданку з 1+1" запитали, чи спілкується зараз Дорофєєва зі своїм колишнім чоловіком, шоуменом і блогером Володимиром Дантесом.

"Ні", - лаконічно сказала співачка.

Нагадаємо, раніше Дорофєєва розповіла смішну історію, як Міша Кацурін робив їй пропозицію. Крім того співачка розкрила, чи стала вона після весілля брати прізвище чоловіка.

Також Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним, який почався ще коли про їх роман ходили лише непідтверджені чутки. Зараз критика обрушилася на пару з новою силою.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти