StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Стаса Михайлова зганьбила батька на тлі його скандалу з Пугачовою

22 березня 2024, 04:00
Дочка Михайлова Іванна крупно підставила свого батька-патріота, показавшись на відпочинку в Дубаї.
Стас Михайлов
Стас Михайлов потрапив у неприємну ситуацію / колаж: Главред, фото: https://www.instagram.com/stas_mihailoff/

Днями розгорівся скандал між російським співаком Стасом Михайловим, який підтримує криваве вторгнення РФ в Україну, і Аллою Пугачовою.

Як відомо, Алла Пугачова покинула країну-окупанта після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, і зараз живе разом із чоловіком і дітьми в Ізраїлі.

Путініст Стас Михайлов заявив про те, що всі артисти, які покинули країну-агресорку, повинні потім "приповзти на колінах і цілувати ноги", щоб їм пробачили. Примадонна одразу записала відеозвернення до артиста з відповіддю на образи.

відео дня

"Стасе, це я, безголоса співачка, старенька Алла Пугачова, я б стала перед тобою на коліна, але вже ноги не ті. Не збираються нормальні люди повертатися туди (в Росію - ред.), тому давай, шуруй, заробляй, поки можеш. Але якщо вже й повернуся, то чесно, скажу все, що думаю, але можу і зараз", - заявила Пугачова.

Дочка Стаса Михайлова перекреслила всі заяви батька і показала у своїх соцмережах знімки і показала, що зараз подорожує на приватному джеті з Дубая до Великої Британії. Здається, батька зовсім не бентежить, що його дочка проводить час за кордоном, а артисти, які виїхали з РФ, для нього зрадники. Подвійні стандарти, так би мовити.

Дочка Михайлова засвітилася за кордоном
Дочка Михайлова засвітилася за кордоном / фото: скрін instagram.com/ivanna.mikhailova/

Хто такий Стас Михайлов

Станіслав Володимирович Михайлов - російський естрадний співак, автор пісень, актор і продюсер; народний артист Російської Федерації (2022).
У 2022 році підтримав криваве вторгнення Росії в Україну, заявивши, що "Росія ніколи не вела війну з Україною", аргументував підтримку наративом російської пропаганди про "звільнення" України.

Додамо, раніше дочка шанувальника "русского міра" Стаса Михайлова, з розмахом відсвяткувала своє 13-річчя. День народження відбувся в найрозкішнішому місці Підмосков'я, в гольф-клубі Агаларових.

А також дружина Стаса Михайлова не зрозуміла жарт, не прочитала сценарій, і зі скандалом та істерикою покинула фестиваль Жара 2019.

Читайте більше про Михайлова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти