StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дмитро Monatik втретє стане батьком

17 квітня 2024, 14:25
Музикант зізнався, чи важлива йому стать майбутньої дитини, та чому він і дружина зважилися на такий відповідальний крок.
Дмитро Монатік із сім'єю
Дмитро Монатік діти - Monatik готується до нового батьківства / колаж: Главред, фото: instagram.com/irishamonatik

Український співак, учасник популярних шоу і музичний продюсер Дмитро Монатік зумів не тільки побудувати запаморочливу кар'єру в шоу-бізнесі, а й створив міцну сім'ю. Разом із дружиною Іриною він виховує двох синів.

Однак зупинятися на цьому Монатік не планує. Нещодавно в інтерв'ю для програми "Ближче до зірок" він зізнався, що хоче ще щонайменше раз стати батьком.

Ба більше - вони з Іриною активно працюють над появою ще одного члена їхньої артистичної родини. Дмитро зазначає, що сини дарують йому мотивацію та натхнення, тому дитяче питання для його сім'ї є актуальним.

відео дня

"Чесно, взагалі немає різниці дівчинка чи хлопчик, але хочеться ще дітей. Я розумію, що є на це і сили, і бажання, і це завжди дуже велике натхнення. Це ще одне нове життя. Ми не відкладаємо це питання", - каже Дмитро Монатік.

Хто такий MONATIK

Дмитро Монатік, сценічний псевдонім MONATIK - український співак, танцюрист, автор пісень, саундпродюсер, композитор, учасник шоу "X-Фактор", "Танцюють всі!" і "Зоряний ринг", суддя танцювального шоу "Танці з зірками" і тренер вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни" на телеканалі 1 + 1. Заслужений артист України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що українська співачка Анастасія Приходько потрапила в ДТП дорогою на концерт. Артистка натякнула, що знає, через кого вона потрапила в аварію.

Також український шоумен Нікіта Добринін назвав винного в його розлученні з Дашею Квітковою. Також він зізнався, навіщо вінчався з блогеркою за кілька місяців до розставання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти