StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нікіта Добринін назвав винного в його розлученні з Дашею Квітковою

16 квітня 2024, 16:24
Ведучий уперше розповів, чому розпався їхній ідеальний шлюб.
Микита Добринін, Даша Квіткова
Добринін і Квіткова розлучення - чому розлучилися Добринін і Квіткова / колаж: Главред, фото: instagram.com/nikitadobrynin

У січні 2023 року український ведучий Нікіта Добринін і популярна блогерка Даша Квіткова оголосили про розставання. За чотири місяці до цього пара, яка разом виховувала сина, повінчалася.

Для багатьох розставання Добриніна і Квіткової стало неприємним сюрпризом - вони виглядали ідеальною парою і віртуозно приховували проблеми в шлюбі. Втім, вони це робили і після розлучення - ні Нікіта, ні Даша не розповідали публічно про те, чому вони насправді розлучилися.

Причину розкрив Добринін лише нещодавно. Шоумен натякнув, що не останню роль у краху його сімейних стосунків стало згасання почуттів з боку Даші."На жаль, не хочеться, напевно, триматися сім'єю винятково заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, звісно, що ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємні почуття. На жаль, інколи так складається, коли й почуття мають якийсь свій термін придатності", - розповів він на шоу "Пісня мого життя" на каналі 1+1 Україна.

відео дня

Добринін зізнався - церковний шлюб був спробою освіжити почуття з Квітковою, однак вона виявилася не надто вдалою. "Можливо, ми йшли вінчатися, щоб оновити, закріпити, отримати якусь нову енергію. Але якщо й цієї нової енергії вже немає, на жаль, нічого не складається", - зазначив ведучий.

Водночас Нікіта Добринін підтримує добрі стосунки з ексдружиною, як з матір'ю його єдиного сина, і високо цінує її батьківські якості.

Хто такий Нікіта Добринін?

Нікіта Добринін (справжнє ім'я - Влад Вакулович) - український теле- і радіоведучий (хіт-парад "Золотий Грамофон" на М1, "Майдан's", "Я Люблю Україну", "Голос Країни" та ін.), журналіст. Був головним героєм романтичного реаліті-шоу "Холостяк" (9 сезон).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Бужинська показала рідкісне фото з 17-річною донькою, яка з нею не живе. Олена вже багато років здобуває освіту за кордоном, і рідко бачиться зі своєю зірковою матір'ю.

Також український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв уперше за чотири роки зібрав сім'ю - зустріч із найближчими в нинішніх умовах виявилася для нього справжньою розкішшю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти