StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дмитро Гордон показав романтику з Олесею Бацман

3 жовтня 2023, 21:07
Журналіст не стримав почуття в особливий для дружини день.
Дмитро Гордон, Олеся Бацман
Дмитро Гордон привітав Олесю Бацман з Днем народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/gordondmytro, instagram.com/alesiabatsman

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон одружений на колезі Олесі Бацман вже 12 років, але пара все ще зберігає ніжні і трепетні почуття один до одного. І, що важливо, не соромиться їх демонструвати.

Так сьогодні Бацман відзначила 39-ий День народження. У своєму блозі вона висловила власні мрії та побажання в особливий день. Але не залишилася вона і без привітання від коханого.

В Instagram Гордон написав, якою він бачить Алесю. "Чудова донька, мама і дружина, приголомшливий друг, відданий патріот України. З Днем народження, Олеся! Якнайшвидшої перемоги нам всім!" - привітав дружину журналіст.

відео дня

Він також опублікував спільне фото з Бацман - пара позувала на тлі доглянутого садка. У свій День народження Олеся одягла оригінальну сукню, розпустила волосся та зробила легкий макіяж. У кадрі вона обіймає чоловіка та хвалиться букетом з білих квітів.

Дмитро Гордон, Олеся Бацман
Дмитро Гордон привітав Олесю Бацман з Днем народження / instagram.com/gordondmytro

Раніше фронтвумен гурту Kazka, співачка Олександра Зарицька вперше зізналася в психічному розладі, і розповіла, що їй допомагає боротися з його наслідками.

Також українська співачка Надя Дорофєєва прокоментувала новину про свою вагітність. Менш ніж через чотири місяці після весілля з Мішею Кацуріним її запідозрили в цікавому положенні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти