StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діма Комаров повіз дружину на українські Мальдіви в новому випуску шоу Мандруй Україною

28 травня 2021, 10:48оновлено 28 травня 2021, 16:27
Діма Комаров і Олександр Дмитрієв показали, де в Україні відпочити як на Мальдівах.
Діма Комаров
Діма Комаров-Мандруй Україною з Дмитром Комаровим / instagram.com/komarovmir/

30 травня о 10.50 на 1+1 вийде новий випуск "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", в якому головний мандрівник країни покаже відпочинок на "українських Мальдівах" - острові Джарилгач – і познайомиться з українським Робінзоно Крузо.

Дмитро Комаров приготував особливий сюрприз для глядачів. Вперше він поїде на зйомки не один, а зі своєю дружиною Олександрою Кучеренко. Оператор Олександр Дмитрієв теж взяв свою сім'ю: дружину Ірину Спиридонову і 5-річну дочку Алісу. Вперше він дозволить собі трохи відпочити в експедиції і виявиться по інший бік об'єктива. Олександр буде не оператором, а героєм нового випуску.

Джарилгач - це найбільший острів в Україні. Тут 42 км перлинних пляжів і прозора вода. Цей морська затока - одна із найчистіших в нашій країні. Дельфіни підходять до самого берега, а в глибині острова мешкає безліч диких тварин, адже ця територія – заповідна. Острів не дарма порівнюють з Мальдівами-пейзажі тут немов з журналів про райський відпочинок. Але на відміну від елітного курорту, на Джарилгачі як і раніше можна знайти відокремлені місця, де сповна можна насолодитися красою природи.читайте такожДіма Комаров розкрив справжню вартість поїздок з нового тревел шоу і дав пораду

відео дня

"Хочете на Мальдіви, але щоб без перельоту і дешево?) Щоб блакитна прозора вода, ідеально чистий пісок, дельфіни в 2 метрах від берега, і ваше житло на першій лінії в 5 метрах від теплої морської води? Щоб прокидатися і відразу стрибати в море? Цей випуск особливий у всьому. По-перше, вперше я поїду в експедицію не один, а з дружиною. По-друге, вперше Саша Дмитрієв в експедиції залишить камеру і буде героєм програми, разом зі своєю сім'єю - дружиною Ірою і донькою Алісою. Отже, сімейний відпочинок в наметах на райському безлюдному острові в Україні. Мрія? Ні. Реальність. Острів називається Джарилгач. Знаходиться він недалеко від Скадовська в Херсонській області. Я полюбив його ще на початку 2000-х, коли відправився туди з друзями", - розповідає Комаров.

Діма Комаров
Діма Комаров з командою / instagram.com/komarovmir/

"Тоді Джарилгач був абсолютно безлюдним, і повністю "належав" нам на час відпустки. Ми приїжджали з наметами днів на 5-7, збирали своїми руками рапанів, яких готували прямо на березі, каталися на кайтах, пірнали з масками і ластами. Так ще задовго до створення Світу навиворіт я дізнався, що у нас в Україні є свій райський острів. Згодом про Джарилгач пішла чутка, нечисленні туристи стали потихеньку з'являтися...Ми їздили туди часто. Маяк, спроектований учнем самого Ейфеля, був у хорошому стані, ми влаштовували там фотосесії на плівкові Фотоапарати. Хто був на Джарилгачі зараз, просто не повірить, що тоді наші намети були біля Маяка єдиними. Сьогодні до маяка в сезон ходять великі пасажирські судна, людей дуже багато, а сам маяк в аварійному стані. Але природа і атмосфера залишилася незмінною - це рай. Враховуючи, що" острів Джа " довжиною 42 кілометри, то безлюдні місця все одно можна знайти. Українські "Мальдіви" - це рай на землі!",- додав він.

Діма Комаров
Діма Комаров і Олександр Дмитрієв / instagram.com/komarovmir/

Є тут і своя пам'ятка - знаменитий маяк, візитна картка острова. Що його пов'язує з Ейфелевою вежею і який неймовірний вид відкривається з його вершини, телеглядачі побачать в програмі.

Враховуючи, що Джарилгач – заповідник і звичного сервісу тут немає, щоб створити комфортні умови своїм рідним, Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв взяли з собою цілу вантажівку речей. Як підключити холодильник на безлюдному острові? Дмитро комаров розповість і покаже, як створити комфорт для сімейного відпочинку в дикій природі, На "українських Мальдівах", і поділиться своїми лайфхаками.

Незважаючи на те, що острів вважається безлюдним, тут вже 12 років живе чернець-відлюдник, немов український Робінзон Крузо. Дмитро Комаров познайомився з ним ще в 2009 році, коли як журналіст друкованих ЗМІ готував репортаж. Як зараз живе чернець-відлюдник на острові - дивіться у новому випуску.

Також дивитися шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" онлайн можна на сайті 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти