StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Декольте до пупа": 52-річна Наомі Кемпбелл пройшлася червоною доріжкою

24 травня 2022, 11:35
Наомі Кемпбелл убила папараці на червоній доріжці.
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл зачарувала полонників / Instagram

Британська 52-річна супермодель Наомі Кемпбелл на червоній доріжці в Каннах покрасувалася в сміливій сукні з глибоким декольте. Відвертий наряд, прикрашений декоративними пір'ям, ледь прикрив її груди.

Зірка додала мінімум макіяжу і яскравих аксесуарів, проте все одно прикувала до себе увагу гостей Каннського кінофестивалю, пише Оглядач.

До папараці та іншим знаменитостям 52-річна супермодель вийшла у вечірній сукні в підлогу чорного кольору від італійського модного будинку Valentino. Комбінація пишної спідниці і верху у вигляді двох широких бретелей, що прикривали тільки груди, дозволила зірці створити відвертий, але не вульгарний лук.

відео дня

читайте також"Чорна пантера" Наомі Кемпбелл встала на голову, розсунувши стрункі ноги

Тканина вбрання була повністю розшита такими ж чорними пір'їнками, які майоріли при ходьбі і перегукувалися з вугільно-чорним кольором волосся Кемпбелл.

'Декольте до пупа': 52-річна Наомі Кемпбелл пройшлася червоною доріжкою
Фото Instagram Наомі Кемпбелл

Розбавляли образ іншими відтінками білі стрічки, зав'язані на плечах знаменитості і розкішне кольє у вигляді змії з блакитним каменем на її шиї. З інших аксесуарів на руці супермоделі можна було помітити браслети і кільце.

'Декольте до пупа': 52-річна Наомі Кемпбелл пройшлася червоною доріжкою
Фото Instagram Наомі Кемпбелл

На червоній доріжці британка з'явилася без сумочки і на класичних чорних шпильках, що, безсумнівно, надавало їй легкість і елегантність.

Нагадаємо, раніше російська актриса, телеведуча і екс-учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня, яка близько десяти років виходить на червону доріжку Каннського фестивалю у Франції, в цього року зганьбилася на публіці.

Незважаючи на ефектну сукню в підлогу з відкритими плечима і глибоким декольте, на 42-річну росіянку ніхто не дивився під час її дефіле. Більш того, фотографи просто відвернулися від артистки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти