StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Даша Астаф'єва жорстким матом послала всіх, хто втомився дивитися на жахи війни

3 січня 2024, 23:26
252
У нецензурних виразах Астав'єва розповіла, куди всі ці люди можуть направити свої скарги.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва вилаяла тих, хто просить не показувати кадри руйнувань після обстрілів / колаж: Главред, фото: instagram.com/da_astafieva

Українська співачка, модель і волонтер Даша Астаф'єва присвятила своє життя і творчість допомозі та підтримці українських захисників і мирного населення, яке потерпає від агресії країни на болотах.

Артистка перетворила свій блог в Instagram у своєрідний інформаційний хаб, в якому останнім часом все частіше з'являються моторошні кадри втрат і руйнувань - результатів масованих ракетних атак. На тлі цього байдужість деяких українців, в країні або за кордоном, її просто приводять в сказ.

Так на своїй сторінці Даша опублікувала пост однієї дівчини, яка всерйоз закликала припинити висвітлювати звірства окупантів в публічному просторі і не псувати всім настрій. "Ті, хто в Україні і так бачать все своїми очима. Хто за кордоном - тільки шарахається і впадає в паніку, краще цього нікому не стане!" - написала вона з проханням перестати постити "страшні картинки".

Астаф'єва зробила репост цього заклику з власним жорстким коментарем, в якому висловила свою категоричну незгоду з подібною позицією. Після цього їй в особисті повідомлення стали писати гидоту ті, хто нібито втомився від війни.

Висловлювання Астаф'євої
Даша Астаф'єва вилаяла тих, хто просить не показувати кадри руйнувань після обстрілів / instagram.com/da_astafieva

Однак міцне слівце артистка знайшла і для них. Даша записала жорстке відеозвернення в нецензурних виразах: "Ідіть [до біса]! Всі, [блін], до одної! Тому що, якщо б ви сьогодні, [блін], як ви кажете, були у Києві, ви б як всі нормальні люди постили те, що сталося в Києві. Вибухи, смерті і, [блін], прильоти по будинках, де живуть живі люди. Не військові, ні ще хтось. Як у вас є лише совість писати мені в особисті. Я вас всіх ненавиджу. Я прошу вас схаменутися і захищати рідну країну, тому що це єдине, що лишилося всім нам сьогодні робити. [Ідіоти], [блін]".

Дивіться відео Астаф'євої, де вона звертається до тих, хто втомився дивитися на війну:

Раніше стало відомо, як зараз виглядає тяжкохвора акторка Катерина Тишкевич. Наприкінці грудня її виписали з лікарні - близько 20 днів вона провела в реанімації через сепсис.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу познайомив 12-річну доньку Софію від Ані Лорак з новою пасією. Її чоловік вперше "засвітив" на новорічному фото біля ялинки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти