StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чужий проти Хижака: у мережі обговорили нову міс самопроголошеної ДНР

6 жовтня 2023, 12:09
"Королева" краси валить наповал своєю "красою". Краще вночі з нею не зустрічатися.
1696583329-5140.jpg
Олена Андрієвська у всій красі / Колаж Главред, фото instagram.com/koroleva_andrievskaya

У мережі завірусилося відео, від якого, за словами користувачів, можна отримати інсульт. І на ньому не інопланетяни, а жінка. Хоча...

Отже, в соціальній мережі ТікТок набирає популярності ролик, зірка якого - міс, ідол краси самопроголошеної ДНР. Як і "республіка", міс себе проголосила сама. Її звуть Аліна Андрієвська і вона вважає себе королевою краси.

З особливостей панянки - аннорексічне тіло, величезні губи, кістляві довгі пальці і непропорційна тілу голова. За всіма цими "особливостями" навіть не відразу вдається розглянути, якого кольору у неї очі або волосся.

відео дня

У коментарях до відео, очевидно, тут же почалося "свято".

"Квітка" на фото - "королева ДНР":

На відео - королева краси ДНР:

"Її можна знімати у фільмах жахів без гриму. Голлівуд, ви де", "Можна інсульт отримати від такої краси", "Скільки не тюнингуй Жигулі, до Мерса далеко", - пишуть користувачі.

1696583156-3676.png
Коментарі для королеви краси / скріншот Тікток

До речі, "королева краси" так і прозвала себе на своїй сторінці в Instagram. На сторінках соціальної мережі, вона філософствує про устрій світу і, мабуть, свою красу.

"Світ врятує не тільки краса , але і чоловіки, що здійснюють красиві вчинки", "Жінки люблять говорити "ні" для них це спосіб вибору чоловіка. Перемагає той, хто не здався", "Найпотужніша зброя - це впевненість у собі", - пише "королева" краси.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко поділилася повідомленнями, які відправляють їй росіяни.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала сторіз, в якій було повідомлення з побажанням смерті. Зокрема, хтось із "хороших росіян "написав, що: "мерзенні, сподіваюся вас уб'є (неценз - авт.) ракета, хоча ви всі звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти