StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мало не помер: стало відомо, як служить Козловський

27 жовтня 2023, 20:32
Подруга Віталія Козловського розповіла, як служить Віталій Козловський.
Віталій Козловський
Віталій Козловський захищає батьківщину/ колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Близька подруга українського співака Віталія Козловського Аліна Шаманська, який захищає Україну, розповіла про те, як воює співак.

Про це вона розповіла у своєму подкасті "Розв'язана". Там вона подякувала Козловському за те, що він захищає нашу країну і підкреслила, що він не те, що служить, а є одним з кращих військових свого батальйону, пише ТСН.

Шаманська додала, що Козловський на передовій ризикує своїм життям і одного разу мало не загинув:

відео дня

"Мій близький друг Віталій Козловський зараз дійсно воює. Я бачила відео, яке не можна показувати і яке він не показує. Я бачила, як він стріляє. Я не знаю, чи можна це розповідати, добре, не буду. Але скажу, що дійсно бачила і знаю з перших вуст, що Віталій Козловський дійсно ризикує своїм життям, він сидить в окопах, він потрапляв під обстріл, після якого ледь не помер. Він прощався з життям і думав, що це його останній день", - поділилася блогерка.

Вона зазначила, що побратими поважають Козловського і були здивовані, що він на фронті не сидить, склавши руки, а дійсно воює.

"Всі в шоці. Вся його команда, весь його батальйон, командир підходили до нього тиснули йому руку і говорили: "Віталік, ми думали, що тебе відправили просто... ми не думали, що ти реально будеш воювати. Ми думали, що ти пройдеш навчання і тебе десь посадять сидіти. І все". Віталік, ти один з кращих військових, тому що він це робить наполегливо, у нього класна фізична підготовка, відчуває в собі сили", - додала Шаманська.

Конфлікт Козловського і Кондратюка:

Давній конфлікт між українським співаком Віталієм Козловським і його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком знову набирає обертів. Нещодавно аранжувальник Вадим Лисиця розповів, що Кондратюк на сплату боргу Козловського відбирає у нього більшу частину його зарплати військового.

Артист підтвердив правдивість цих слів і вирішив пояснити на своїй сторінці в Instagram, за що вже більше десяти років платить продюсеру. Так Віталій зізнався, що на ньому" висить " борг у 2 мільйони гривень, 1 мільйон він вже віддав Кондратюку.

Пізніше під постом Козловському в Instagram, в якому співак розкрив своє бачення ситуації, Ігор Кондратюк залишив на його адресу грубий, образливий коментар. "Твою зарплату забирає виконавча служба, неук, за те, що ти-рецидивіст за порушеннями авторського права. Ти напиши пост про те, чому не віддав судові борги раніше", - спалахнув продюсер.

Пізніше українська співачка Ольга Цибульська втрутилася в конфліктспівака Віталія Козловського та його колишнього продюсера Ігоря Кондратюка.

Зокрема, вона висловила свою позицію і підтримала Віталія Козловського.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти