StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Щось цвірінькаєш і гавкаєш": Сергій Притула поставив на місце втікача Волошина

7 вересня 2024, 14:42
839
Громадський діяч розповів, як ставиться до опального блогера, який втік з України.
Сергей Притула, Александр Волошин
Олександр Волошин втеча - Притула розкритикував Волошина / колаж: Главред, фото: instagram.com/siriy_ua, instagram.com/voloshyn_97

Наприкінці серпня популярний блогер Олександр Волошин незаконно покинув Україну. Свою втечу він пов'язував із переслідуваннями і гоніннями, з якими він нібито зіткнувся в нашій країні.

Після від'їзду Волошин випустив ролик, у якому розповів про свої біди, і пізніше заявив, що не бачить свого майбутнього в Україні. Багато хто в публічному просторі засудив позицію блогера.

Так недоречною її вважає шоумен і громадський діяч Сергій Притула. У подкасті "Гуртом та вщент" він розкритикував Волошина, мовляв після втечі той міг би підтримувати ЗСУ та простих українців, а натомість просто хайпиться за рахунок скандалу.

відео дня

"Мене дратують ті, хто вискочив з України в той чи інший спосіб і, сидячи за кордоном, записує ролики, в яких критикує ТЦК, сили оборони, мобілізуємося не так, воюємо не так, при владі не ті… Волошин записав відео, яке називається "Хто ворог" чи "Хто зрадник"... І це, насправді, жахливе відео. Я зміг його подивитися хвилин 10. Там маніпуляція на маніпуляції. ... Я просто не розумію цієї логіки. Ну ти вже вискочив, ти сидиш у якійсь безпечній європейській країні, користуючись якимись пільгами і соціальними виплатами, які тобі дають платники податків тої країни. І ти, вже сидячи за кордоном, щось цвірінькаєш і гавкаєш на державу, яка кожного дня потерпає від обстрілів і гинуть люди? Може того дзьоба треба стулити й донатити на ЗСУ, приносячи користь?" - дивується Сергій Притула.

Чому Олександр Волошин потрапив до бази "Миротворець"?

У липні Волошин опинився в базі Центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України "Миротворець", де зазвичай опиняються затяті пропагандисти.

На сайті йшлося, що причиною стала участь Олександра в актах гуманітарної агресії проти нашої країни, поширення російської пропаганди, участь в інформаційно-психологічній спецоперації Росії проти України, замах на незалежність і територіальну цілісність України. Його назвали "пособником російсько-фашистських загарбників і окупантів".

До внесення в "Миротворець" призвела реакція блогера на обстріл окупантами дитячої лікарні "Охматдит". Тоді він закликав піти на поступки Росії, щоб зупинити війну і вбивства. Після цього він став отримувати погрози.

Крім того, багато хто з його відомих колег, знайомих і друзів публічно його розкритикували.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше співачка Джамала показала рідкісне фото старшої сестри Евеліни, яка днями відзначила День народження. Жінок відрізняє дивовижна схожість.

Також у Мережі з'явилися фото дітей Потапа і Насті Каменських. Поки зіркова пара обзаводитися малюками не поспішає, цікавість шанувальників до їхнього можливого потомства не згасає.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти