StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ч*оня тижня": Слава Дьомін розкритикував Лізу Ющенко за мовчання про війну

13 червня 2023, 14:20
Невтішне звання сестра Маші Єфросиніної отримала після невдалої спроби зобразити з себе "голубку миру".
Ліза Ющенко, Слава Дьомін
Слава Дьомін назвав Лізу Ющенко ч*онею за мовчання про війну в Україні / колаж: Главред, фото: instagram.com/liza_u, instagram.com/slavademin_official

Колишня невістка експрезидента України Віктора Ющенка і сестра української ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної Ліза Ющенко викликає безліч питань - вона продовжує хвалитися розкішним життям в країні-агресорі у своїх соціальних мережах, і вперто ігнорує війну в Україні.

Днями вона вирішила привітати себе з Днем народження, при цьому наполегливо уникаючи слово "війна". Вона залишила вельми абстрактне і "стерильне" побажання миру.

Український ведучий Слава Дьомін у своєму шоу розкритикував Ющенко за малодушність, протиставляючи її мовчання і життя в країні-окупанті масштабній благодійній діяльності Єфросиніної. За це він нагородив Лізу образливим званням.

"Звання "ч*оня тижня" цього разу отримує Ліза Ющенко, вона ж - сестра Маші Єфросиніної і ексневістка Віктора Ющенко, яка живе в росії. Вона, як і раніше, боїться вимовляти слово "війна". У свій День народження Ліза опублікувала в інстаграм своє життєрадісне фото і побажала собі "щоб закінчилося пекло і настав мир". Зрозуміло, що писала вона це російською. Напевно, для своєї "русской аудитории". Ну і взагалі від початку повномасштабного російського вторгнення Ліза Ющенко написала про війну лише двічі. І все. Це при тому, що її сестра Маша пише про це щодня. Ну і нагадаю, що ексневістка Ющенко 7 років тому вийшла заміж вдруге за російського бізнесмена", - перераховує "заслуги" Лізи Ющенко Дьомін.

Дивіться відео про те, які українські знаменитості припинили своє спілкування з родичами через війну в Україні:

Раніше Маша Єфросиніна висловилася про свою молодшу сестру, яка раніше була невісткою Віктора Ющенка, а тепер живе в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні.

Також Слава Дьомін провів викриття Дениса Повалій, єдиного сина запроданки Таїсії Повалій, яка підтримує злочинний путінський режим у країні-окупанті, та схвалює війну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти