StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Чорти-безбожники": Івар Калниньш жорстко припечатав кремлівську верхівку

30 травня 2024, 01:30
272
Зірка радянського кіно розчарований країною-окупантом і колегами, які стали пропагандистами.
Івар Калниньш
Івар Калниньш новини - Івар Калниньш розкритикував владу рф / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Радянський і латвійський актор Івар Калниньш з перших днів повномасштабної війни в Україні засуджує дії країни-окупанта, і обірвав з нею всі зв'язки - він відмовився від усіх ролей там, перестав спілкуватися з російськими колегами і друзями.

Його думка про країну-агресора залишилася непорушною і зараз. Так нещодавно в росЗМІ Калниньша стали поливати брудом і критикувати через його інтерв'ю для вірменської радіостанції Radio Van.

У своїй промові він зазначив, що історично багато хто очікував, що столиця країни-окупанта стане "третім Римом", але розвиватися рф завадили "кретини при владі", мовляв, зараз навіть диявол не подивиться у бік москви, у якій і так вистачає "чортів-безбожників".

відео дня

"До влади потрапили кретини, які користуються силою якоюсь, і все гарне, тямуще усувають, відштовхують убік. ... Усі дороги колись вели в Рим. Потім у Константинополь, як у другий Рим. І всі чекали, що москва буде третім, але чорт (диявол - прим. редактора) зараз подивиться, а там уже інші чорти-безбожники господарюють", - висловився Івар Калниньш.

Хто такий Івар Калниньш?

Івар Калниньш - радянський і латвійський актор театру і кіно. Найбільш відомий завдяки фільмам "Зимова вишня", "Сільва", "Маленькі трагедії", "Малинове вино" тощо. Зіграв у понад сімдесяти фільмах.

Останні зіркові новини:

Раніше грузинська співачка Ніно Катамадзе зізналася, що змусило її співати в РФ. Артистка розповіла свою історію про те, як вона опинилася на сцені країни-окупанта.

Також російського актора та іноагента Олексія Паніна визнали терористом та екстремістом у країні-агресорі за його антивоєнні висловлювання та критику кремлівської влади.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти