StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У мене не було вибору": Ніно Катамадзе зізналася, що змусило її співати в РФ

29 травня 2024, 02:40оновлено 29 травня, 13:25
306
Артистка розповіла, як мрія про сцену привела її в країну-окупанта.
Ніно Катамадзе
Ніно Катамадзе новини - Ніно Катамадзе розповіла, чому виступала в РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/nino_katamadze_official

Грузинська співачка Ніно Катамадзе підтримує Україну, а країну-агресора засуджує. Проте вона, як і багато артистів, свої перші великі кроки в шоу-бізнесі зробила саме там.

Свої виступи в країні-окупанті Катамадзе мотивує безвихіддю - на початку свого творчого шляху вона хотіла будувати кар'єру в Англії та США, однак ці варіанти виявилися для молодої співачки недоступними. Шлях був відкритий лише в рф.

Про це артистка розповіла в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці". Нині Катамадзе, яка відмовилася від виступів у країні на болотах, повертатися туди не бажає.

відео дня

"У мене були думки (переїхати - прим. редактора) на початку 2000-х, коли я не починала співати. Тоді був ще Радянський Союз (ментально - прим. редактора). Незважаючи на те, що прекрасна Грузія починала жити як незалежна країна, все одно не були ще розвинені ті інститути, як сьогодні, і не були відчинені європейські, американські двері. І тому я один-два рази намагалася йти в американське та англійське посольство. Звісно, мене ніхто не пустив. Це болісна тема та наша реальність. Тому моя діяльність у Росії говорить про те, що у мене не було вибору і я обирала те, що я мала під рукою. Побачила багато чого та зробила багато висновків. Думаю, їздити до Росії не буду", - каже Ніно Катамадзе.

Хто така Ніно Катамадзе?

Ніно Катамадзе - грузинська джазова співачка. Випустила 8 студійних альбомів. У 2019 назвала рф країною-окупантом і відмовилася від виступів там. У 2022 році підтримала Україну в її протистоянні російській агресії.

Останні зіркові новини:

Раніше українська ведуча та акторка Лілія Ребрик зізналася, як поява в її родині третьої доньки вплинула на її особисті стосунки з чоловіком, хореографом Андрієм Диким.

Також співак Арсен Мірзоян розповів про шлюб із Тонею Матвієнко. Він зазначив, який атрибут сімейних стосунків став дуже швидко "муляти" артистці, хоча сам Мірзоян його береже.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти