StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Людина з неврівноваженою психікою": відомий шоумен висловився про Узєлкова

20 серпня 2024, 00:35
808
Андрій Ковальський зізнався, що на особистому досвіді відчув, яким небезпечним може виявитися спортсмен.
Андрій Ковальський, В'ячеслав Узєлков
Андрій Ковальський розповів про неприємний досвід спілкування з В'ячеславом Узєлковим / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, instagram.com/uzelkov_official

Український ведучий Андрій Ковальський мав нагоду впритул поспілкуватися з боксером В'ячеславом Узєлковим. Разом у 2011 році вони разом брали участь у проєкті "Останній герой".

Так в інтерв'ю для Слави Дьоміна шоумен зізнався, що спортсмен справив на нього незабутнє враження і не в найкращому сенсі. "Напевно, зараз би цій людині руку не подав. Я не хочу говорити про нього погане, а нічого хорошого сказати не можу. Я його знав, як професійного боксера. А тут він відкрився для мене як людина трішки з неврівноваженою психікою. Людина, яка не може контролювати свої дії. Я вважаю, для боксера, для людини, в якої поставлений удар, це категорично неприйнятно і дуже небезпечно", - зазначає Ковальський.

Він розповів, що на проєкті між Узєлковим та іншими учасниками виник конфлікт. Реакція боксера була настільки яскравою і бурхливою, що для безпеки решти були запрошені рятувальники.

відео дня

"У нас був один раз, коли у нас був конфлікт, не тільки в мене, а й взагалі на острові. З нами ночували рятувальники і контролювали, щоб у Слави башню не зірвало. Наступного дня ми між собою всі порадилися і його просто прибрали з гри. Ця людина була неадекватна тоді, я так вважаю", - каже Андрій Ковальський.

Також ведучий зазначив, що не був здивований, коли В'ячеслав Узєлков влаштував скандал під час розставання з Мариною Боржемською: "Те, що потім відбулося вже в його сімейному житті, тільки підтверджує те, що було 2011 року. Це було видно вже тоді. Для мене це відкриття, що людина відкрилася з іншого боку, неочікуваного".

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що українська акторка, зірка серіалу "Обіцянка Богу" Світлана Гордієнко вперше стала мамою через місяць після розлучення, та показала обличчя немовляти.

Також музикант-воїн Yarmak зустрівся з полоненим окупантом, який виявився фанатом його творчості. Артист вирішив з'ясувати, що солдат країни-окупанта забув на українській землі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти