StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ексчоловік Лорак порушив мовчання після чуток про розлучення з молодою дружиною

23 жовтня 2023, 23:34
44466
Мурат Налчаджиоглу розповів про свій стан зараз.
Мурат Налчаджіоглу
Мурат Налчаджиоглу вийшов на зв'язок після новин про розлучення з Лілією Реус / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Колишньому чоловікові Ані Лорак, турецькому бізнесменові Мурату Налчаджиоглу приписують кризу у відносинах з його дружиною, візажисткою Лілією Реус, з якою він поєднався узами шлюбу на початку червня - новоспечена дружина видалила з соціальних мереж всі згадки про Мурата.

Що про це думає сам Налчаджиоглу поки залишається під питанням. Про свій стан він вперше згадав у своєму блозі в Instagram сьогодні.

Чоловік розповів, що перебував у Туреччині з особистих питань, а також вирішував проблеми зі здоров'ям - бізнесмен переніс операцію, в подробиці якої він, втім, не став присвячувати підписників.

відео дня

"Після тижня реабілітації, невеликої операції, медитації, очищення душі і тіла... Я хочу подякувати всім людям, які написали мені хоча б одне слово. Я навіть хочу сказати дякую тим, хто мені не написав, всі можуть бути зайняті, це нормально. Я в порядку. Сильніше, ніж будь-коли, ніколи не здаюся", - пише Налчаджиоглу.

Пізніше Мурат повідомив, що повертається в Україну.

Мурат Налчаджіоглу
Мурат Налчаджиоглу вийшов на зв'язок після новин про розлучення з Лілією Реус / instagram.com/muratnalca

Раніше стало відомо, що "холостяк" Макс Михайлюк вдруге стане батьком. Головний герой 10 сезону романтичного реаліті-шоу показав вагітну і щасливу дружину-модель.

Також зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька повідомила, що виходить заміж. Акторка похвалилася обручкою з великим діамантом, яку їй підніс наречений.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти