StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Віталія Кличка показала єдину доньку мера Києва

26 лютого 2023, 21:42
Наталія Єгорова відсвяткувала важливу дату в компанії дорогих серцю людей.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала доньку від Віталія Кличка - 21-річну Єлизавету-Вікторію / instagram.com/letsdance

Спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова сьогодні святкує 49-ий День народження. З особливим святом її привітала донька - Єлизавета-Вікторія, середня дитина від її союзу з Кличком-старшим.

Дівчина прийшла до мами на тренування - Єгорова бере участь у німецькій версії шоу Танці з зірками. В якості подарунка Єлизавета піднесла мамі яскраво прикрашений торт власного приготування. Варто відзначити, що у доньки Єгорової є кондитерський талант.

Фотографією з дівчиною Наталя поділилася на своїй сторінці в Instagram. Єлизавета на півголови вище мами, але успадкувала від неї її красу.

відео дня

"Дякую тобі, моя прекрасна донька, за всі твої побажання і цей дивовижний торт, який ти спекла для мене! Люблю тебе беззастережно❤️", - підписала рідкісний знімок Єгорова.

У коментарях вона отримала безліч привітань з Днем народження. Також її шанувальники відзначили разючу схожість між мамою та донькою, і зовнішню привабливість 21-річної Єлизавети-Вікторії.

Наталія Єгорова, Єлизавета-Вікторія Кличко
Наталія Єгорова показала доньку від Віталія Кличка - 21-річну Єлизавету-Вікторію / instagram.com/natalia_yegorova

Раніше 41-річна світська левиця Періс Хілтон вперше показала обличчя новонародженого сина - вона назвала первістка незвичайним ім'ям і не може натішитися появі хлопчика.

Також стало відомо, що британський актор і голлівудська зірка Джуд Лоу став батьком в сьомий раз - його нинішня дружина народила йому другу спільну дитину. Всього у Лоу семеро дітей від чотирьох різних жінок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти