StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніжний гігант: колишня дружина Віталія Кличка показала молодшого сина мера Києва

13 лютого 2023, 22:02
Наталія Єгорова поділилася зворушливими кадрами з хлопцем-підлітком, який за зростом перегнав тата.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала, як зараз виглядає її молодший син Максим / instagram.com/natalia_yegorova

Спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова бере участь у німецькій версії популярного танцювального шоу Танці з зірками. Перш ніж відправитися на зйомки, вона зустрілася зі своїм молодшим сином Максимом-Олександром. Знімкам цієї зворушливої події Єгорова поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Зараз хлопцеві всього 17 років, але росте він справжнім гігантом. Мер Києва розповідав, що зараз зріст парубка становить близько двох метрів п'ятнадцяти сантиметрів.

На фотографіях видно, що Максим вище мами мінімум на дві голови. Разом вони позували біля дзеркала - син ніжно обіймав маму, яка радісно посміхалася в камеру.

відео дня

"Мої діти - моя найбільша підтримка. І вони мої найвірніші фанати. Теплі обійми на удачу", - підписала кадри з сином Єгорова.

У шлюбі з мером Києва і колишнім спортсменом Віталієм Кличком у Наталії народилося троє дітей - Єгор-Деніел (2000 р. н.), Єлизавета-Вікторія (2002 р. н.) і Максим-Олександр (2005 р. н.).

Наталія Єгорова з сином Максимом
Наталія Єгорова з сином Максимом / instagram.com/natalia_yegorova

Раніше 42-річна голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон вперше крупним планом показала обличчя свого первістка - доньки Ройс Ліллан, яку їй народила сурогатна мати.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти