StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Був жах": Алла Пугачова перервала мовчання про свою хворобу

8 березня 2023, 23:11
Алла Пугачова зізналася, що її неодноразово запрошували на концерти за кордоном, але вона відмовилася прийти за станом здоров'я.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / скріншот

Співачка Алла Пугачова, яка не підтримала війну Росії проти України і диктатора Путіна, покинула батьківщину і емігрувала до Ізраїлю.

Пугачову поливають "брудом" через її позицію і підтримку України. Вона рідко виходить на зв'язок з шанувальниками, і тільки іноді розвіює чутки про себе.

Нещодавно росЗМІ писали, що Пугачова серйозно хвора. Ось тільки сама дружина Максима Галкіна, якого визнали іноагентом в РФ, категорично відмовляється спілкуватися з настирливими журналістами.

Але нещодавно Пугачова зізналася, що її неодноразово запрошували на концерти за кордоном, і вона намагається не пропускати заходи.

"Один раз тільки не пішла, коли запрошували, тому що бронхіт був жахливий майже місяць, досі покашлюю, але нічого, слава богу!",- зізналася Пугачова і вперше заговорила про своє здоров'я.

Як раніше писав Главред, російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і політику диктатора Путіна був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

Алла Пугачова, відома співачка і дружина коміка, заступилася за нього перед владою РФ, і зажадала також зарахувати її до лав іноагентів. У Кремлі відреагували на це прохання неоднозначно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти