StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс знову в негліже: на цей раз спиною до камери

12 вересня 2022, 17:33
Співачка знову дивує своїх шанувальників, викладаючи оголені фото в Instagram.
Брітні Спірс
Брітні Спірс / Instagram

Американська співачка Брітні Спірс, яка після того, як звільнилася від опіки власного батька, продовжує дивно поводитися і влаштовувати розбірки зі своїми синами, опублікувала нове оголене фото.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram, популярна поп-співачка показала себе ззаду абсолютно голою. Свій зад вона прикрила сердечком.

Фото Брітні Спірз без білизни можна подивитися тут.

відео дня

Зазначимо, минулого місяця 40-річна Брітні не бачила своїх синів, 16-річного Престона і 15-річного Джейдена, протягом декількох місяців. Їх батько, колишній танцюрист Кевін Федерлайн, з яким Брітні розлучилася в 2006 році, сказав, що бажання хлопчиків уникнути "цирку" навколо особистого життя їх матері було настільки велике, що вони навіть не були присутні на її червневому весіллі з американо-іранської моделлю Семом Асгарі.

У відповідь Брітні звинувачувала своїх синів у тому, що вони "кинули її" і "ненавидять" у вже видаленому пості в Instagram, після чого 44-річний Кевін опублікував відео, нібито показують, як співачка "кричить" на своїх синів, коли вони були менше.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти