StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Віталія Кличка показала рідкісне фото з дорослим красенем-сином

11 грудня 2022, 19:02
Єгор Кличко на тлі матері виглядає справжнім велетнем.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова показала рідкісне фото старшого сина Єгора / instagram.com/natalia_klitschko_official

Спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова - мама трьох дітей. Та їх, незважаючи на високу популярність обох батьків, можна рідко побачити в медіапросторі і на публічних заходах.

Нещодавно Наталія показала рідкісне фото найстаршого сина Єгора, названого так на честь її дівочого прізвища (до якого вона повернулася після розлучення). Зараз молодому чоловікові 22 роки. Так як всі троє дітей Кличко та Єгорової народилися в США, всі вони мають американське громадянство. Єгор живе в Майамі, і, ймовірно, відвідав маму в Німеччині в період Новорічних свят.

На своїй сторінці в Instagram Єгорова опублікувала селфі зі ставним бородатим красенем-сином, який виріс в міцного чоловіка. На його тлі жінка виглядає маленькою та тендітною.

відео дня

"Хто зможе любити тебе більше, ніж твої діти?" - підписала фотографію Наталія.

Крім Єгора у подружжя Кличків є ще двоє дітей - 20-річна донька Єлизавета-Вікторія (на честь перемоги спортсмена в день її народження) і 17-річний син Максим-Олександр (перше ім'я хлопчикові дано на честь німецького боксера Макса Шмеллінга).

Наталія Єгорова та Єгор-Деніел Кличко
Наталія Єгорова та її старший син від Віталія Кличка Єгор-Деніел Кличко / instagram.com/natalia_klitschko_official

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також стало відомо, що популярний британський актор тому Холланд (нинішній виконавець ролі супергероя Людини-павука / Пітера Паркера) таємно заручився зі своєю коханою і колегою - Зендаєю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти