StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Били до ран і крові": Дьомін шокував розповіддю про дитинство

29 вересня 2022, 12:15оновлено 29 вересня 2022, 13:01
Телеведучий поділився своїм болем з фоловерами і розповів про жорстокість своєї матері.
Слава Дьомін
Слава Дьомін поділився особистою драмою / 1 + 1

Український телеведучий Слава Дьомін поділився своїми аб`юзивними стосунками зі своєю матір'ю, яка зараз ще й подала на аліменти.

Відповідним постом телеведучий поділився в соціальній мережі Instagram. За його словами, з матір'ю у нього складні стосунки вже протягом 25 років.

"У перший раз я пішов з дому в 13 років. Але мене швидко повернули. Мама працювала в управлінні внутрішніх справ, і в дитинстві я її боявся. Били мене всього. І навіть для профілактики. Вузьким ремінцем, шлангом від пральної машини. Били до ран і крові. Одного разу мене відправили виносити сміття, а додому не пустили. Для профілактики", - ділиться ведучий своїм болем.

відео дня

Він розмірковує, що напевно, таким чином мама проявляла любов. Думала, що силою можна заробити повагу. "Але я не поважав її, тільки боявся. До тих пір поки не став самостійним. Мені вже 38, а моя мама досі аб`юзер", - розповідає він.

За його словами, ті батьки, які застосовують силу до своєї дитини – слабкі. Адже тільки слабка людина підніме руку на того, хто не може дати здачу. "А чому б не поговорити? Як зі своїм другом. Тому що не вистачає мудрості. Не розуміє? Так може ти погано пояснила/пояснив? - задається питанням він.

"Ще мене дивують батьки, які звинувачують у чомусь своїх дітей. Як ви їх виховали, так вони себе і ведуть. Дитина - біле полотно, на якому батьки малюють картину. Не може полотно бути винним, якщо художник хлюпнув не тією фарбою. Я завжди говорю про те, що коли дитина щось робить не так, проаналізуйте свої дії. Дитина сидить багато в телефоні і не спілкується з вами? Так, може, ви мало цікавитеся її життям? Будьте на одній хвилі. Бо дитина - ваш найкращий друг", - радить Дьомін.

Що стосується матері телеведучого, то за його словами, було кілька спроб налагодити відносини і почати все з чистого аркуша. "І знову починалося повчання, звинувачення і т.д. і тепер вона вирішила "отримати" мою любов ще більшою силою і шантажем. Подала в суд на отримання аліментів. Абсурд? Так. Але це справа адвокатів. Мама у мене залишилася тільки біологічна. Душевної матері немає. І ми не будемо йти одним шляхом", - розповідає він.

Ведучий пояснює, що написав цей пост не для того, щоб поскаржитися. А для того, щоб деякі батьки зрозуміли, що є ще шанс налагодити зі своєю дитиною відносини. Незалежно від віку. "Адже ваша дочка/син вас дуже любить. Не вбивайте власноруч цю любов. Будьте кращим другом. І тоді в нашому житті буде менше злих, закомплексованих людей, яким в дитинстві не додали батьківську любов і дружбу. Немає поганих дітей. Є погані батьки. Нехай ви не потрапите під цей опис", - говорить він.

Нагадаємо, раніше в програмі "Зірковий шлях" Дьомін розповів, що його рідна мати вимагає від нього аліментів, які планує отримувати протягом трьох років. При цьому ведучий розповідає, що в дитинстві жінка била його до крові.

Він повідав, що його мати живе в Іспанії і додав, що на його думку, мати не може подавати в суд на сина з вимогою виплати аліментів. "Вона ж живе в Іспанії за щось. Значить вона там працює, а просить аліменти тут, в Україні".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти