StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Барбі-стайл: королева Данії Маргрете II шиканула в трендовому рожевому вбранні

20 липня 2023, 21:00
1112
Елегантний і грайливий наряд Барбі-королеви Дейзі активно обговорюють в мережі.
Королева Маргрете II
Королева Маргрете II підтримала Барбі-тренд на рожевий колір / колаж: Главред, фото: instagram.com/detdanskekongehus

Королева Данії Маргрете II - найстаріший і найдовше правлячий монарх Європи, а також єдина в світі правляча королева. При цьому в свої 83 роки Дейзі, як її ніжно називають піддані, стежить за модними трендами.

Зараз весь світ захопила істерія у всіх відтінках рожевого - у світовий прокат вийшов фільм "Барбі", який оповідає про бездоганне життя однойменної ляльки, яка потрапляє в реальний світ. Через велику маркетингову кампанію, яку розгорнули навколо фільму, лялькові вбрання в "кольорах Барбі" стали однією з головних фішок літа 2023 року.

Королева Маргрете II, будучи дамою сучасної, цей тренд підтримала. Свіжі фото монархині з'явилися на офіційній сторінці датської королівської сім'ї в Instagram.

відео дня

Днями Дейзі на королівському кораблі "Даннеброг" вирушила в місто Сондерборг, де розташований замок Граастен - одна з королівських резиденцій.

Для морської подорожі вона обрала стильне вбрання - рожеву сукню нижче коліна, піджак з брошкою-трояндочкою і капелюшок в тон. Взути королева воліла білі мокасини. Доповнила образ Маргрете II білою сумочкою і рукавичками. Варто відзначити, що на нігтях королеви красувався манікюр темно-вишневого кольору.

Раніше в ЗМІ з'явилися чутки про те, що шлюб Меган Маркл і принца Гаррі "зазнає краху" - подружжя нібито роз'їхалося і живе окремо щоб визначити, що заважає їхньому спільному щастю.

Також стало відомо, що актриса Рене Зеллвегер виходить заміж. Про це повідомляють джерела з близького оточення актриси та її обранця, британського телеведучого Анта Анстеда.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти