StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Хливнюк отримав бойову нагороду від РНБО

7 лютого 2024, 18:48
Легендарний український музикант і військовий Андрій Хливнюк отримав нагороду Ради національної безпеки і оборони України.
Хливнюк
Андрій Хливнюк зараз служить у ЗСУ на посаді оператора дрона / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український музикант, вокаліст колективу "Бумбокс", а нині - військовослужбовець та оператор ударного дрону моделі Punisher Андрій Хливнюк отримав відзнаку Ради національної безпеки і оборони України. Він повідомив про це в Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Хливнюк опублікував знімок нагрудного знака "Захиснику України". Згідно зі статутом нагороди, її вручають "за вагомий внесок у справу забезпечення національної безпеки і оборони України, зразкове виконання службових обов'язків в умовах воєнного стану, мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності держави".

Андрій Хливнюк отримав бойову нагороду від РНБО

Нагадаємо, раніше Андрій Хливнюк вирішив познущатися з фронтмена російського гурту "Звєрі" Романа "Звєря" Білика, який нещодавно заспівав перед російськими окупантами та бойовиками з угруповання "ДНР".

відео дня

Своє глумливе відеозвернення Хливнюк опублікував на сторінці Instagram. У ньому він заспівав короткий уривок зі старого хіта "Звєрєй" - "Рома, ізвіні". При цьому для більшого комічного ефекту музикант тримав у руках розвідувальний безпілотник Mini Shark українського виробництва.

"Рома, вибач, у мене літак. Справи, зрозумій, справи, справи", - іронічно проспівав лідер "Бумбоксу".

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти