StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"За рішенням трійок - розстрілювати": Хливнюк пояснив артистам "поза політикою", чому війна їх стосується

4 грудня 2023, 20:08
1569
Соліст "Бумбоксу" і боєць ЗСУ Андрій Хливнюк згадав трагічну сторінку в історії України, пов'язану з українськими кобзарями.
Хливнюу
Хливнюк вирішив звернутися до артистів, які "поза політикою" / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український музикант, соліст гурту "Бумбокс", а нині - військовослужбовець ЗСУ Андрій Хливнюк згадав трагічну сторінку в історії України, пов'язану з кобзарями. Відповідне звернення лідера групи "Бумбокс" з'явилося в розділі InstaStories на його сторінці.

Музикант-воїн нагадав, що і кобзарі, і їх інструменти жорстоко знищувалися радянськими диктаторами (а нинішній російський диктатор Путін всіляко підкреслює свою спадкоємність з СРСР). На цьому яскравому прикладі Хливнюк, по всі видимості, хотів пояснити деяким своїм колегам, які вважають, що музика і творчість повинні бути "поза політикою", чому нинішня україно-російська війна Стосується кожного.

"Так званим артистам, які поза політикою, і тим, хто не може тримати зброю через переконання своєї творчої натури, які бажають змінити світ своїм мистецтвом - вчіть історію. У 1918 році маніяк з позивним Ленін видав наказ про заборону жебрацтва і зобов'язав не брати кобзарів в заручники. За рішенням трійок-розстрілювати", - написав Хливнюк.

відео дня
4567

Нагадаємо, раніше Андрій Хливнюк вирішив познущатися над фронтменом російської групи "Звірі" Романом "Звір" Біликом, який нещодавно заспівав перед російськими окупантами та бойовиками з угруповання "ДНР".

Своє глумливе відеозвернення Хливнюк опублікував на сторінці Instagram. У ньому він заспівав короткий уривок зі старого хіта "звірів" - "Рома, ізвіні". При цьому для більшого комічного ефекту музикант тримаючи в руках розвідувальний безпілотник Mini Shark Українського Виробництва.

"Рома, вибач, у мене літак. Справи, зрозумій, справи, справи" — іронічно проспівав лідер "Бумбоксу".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти