Олександр Еллерт розповів про "вагітний живіт" Ксенії Мішиної

28 грудня 2020, 10:36
Гуморист Олександр Еллерт після постшоу Холостячка нарешті зміг перестати приховувати відносини з Ксенією Мішиною, і це стало приводом для нових чуток.
Холостячка 2020
Холостячка 2020 / СТБ

На постшоу проекту Холостячка 25 грудня стало відомо, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт разом, але намагалися приховувати це від усіх з останніх сил.

Однак, після того, як відкрилася правда, і вщухли хвилі невдоволення хейтерів, почалася нова хвиля чуток, якими дістають усіх молодих зірок - про те, що Ксенія Мішина вагітна.

Підігрів чутки знімок, на якому Олександр цілує нібито вагітний живіт Ксенії.

відео дня

Щоб запобігти новій хвилі непотрібної уваги, чуток і спекуляції, Олександр Еллерт опублікував спростування і заявив, що Ксенія не вагітна, фото не правильно зрозуміли, і взагалі все це його гумор.

"Все! Стоп! Досить! Вибачте, просто невдалий жарт! Просто Ксю показала, що мене чекає трохи далі і чи буду я її любити з таким животом. Ну звичайно буду!",- сказав він у сторіс і показав нові фото, які все пояснили.читайте такожХолостячка 2020 як пройшов фінал 18-12-2020

Олександр Еллерт розповів про 'вагітний живіт' Ксенії Мішиної

Нагадаємо, Ксенія Мішина на шоу Холостячка шукала любов, і після проекту таки залишилася з обраним чоловіком. У фіналі шоу Холостячка Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерта, викликавши обурення фанаток Олексія Трегубенка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти