Холостячка 2020 - Мішина і Еллерт разом, чи ні - постшоу

25 грудня 2020, 23:20оновлено 26 грудня 2020, 00:00
Через тиждень після фіналу шоу Холостячка, Ксенія Мішина і Олександр Еллерт розкрили правду про свої стосунки.
Ксенія Мішина / Instagram
Ксенія Мішина / Instagram

Холостячка 2020 закінчилася в Україні 18 грудня - Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерта на найромантичнішому проекті країни.

Після проекту з'явилися чутки про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт розійшлися. По-перше, в мережі зняли, як до Ксенії приїжджав інший чоловік - Євгеній Ковтуненко, який дарував їй квіти.

В інтерв'ю Ксенія Мішина підтвердила, що Євген дійсно до неї приїжджав. А на постшоу проекту Холостячка на питання про відносини з Мішиною, Євген підтвердив, що вони з Мішиною бачилися не раз.

відео дня

Крім того, Андрій Шатирко приїжджав на шоу Холостячка до Мішиної навіть після проекту.

Фанати в мережі сумнівалися, що після вибору, Ксенія Мішина і Олександр Еллерт були разом довго. Ці підозри були посилені хвилею хейта після фіналу шоу Холостячка 2020.

Які стосунки у Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта насправді - стало відомо тільки в кінці пост-шоу Холостячки "Як вийти заміж".

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт разом
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт разом / СТБ

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зізналися, що після зйомок відразу ж поїхали на пару днів побути наодинці. Після цього Олександр деякий час приїжджав до неї додому. А потім Ксенія Мішина та Олександр Еллерт стали жити разом - Ксенія запросила Олександра жити до себе додому.

Протягом шоу вони намагалися ховатися - їздили окремо, ходили окремо, в різні магазини, і навіть в різних ліфтах їздили. Однак фанати майже відразу після фіналу вирахували, що саме Еллерт переміг на шоу, що пара все ще разом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти