StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актор із серіалу Дивні дива зробив камінг-аут: "Я більше схожий на Вілла, ніж думав"

8 січня 2023, 19:01
18-річний Ноа Шнапп "вийшов з шафи" за підтримки його близького оточення.
Дуже дивні справи
Ноа Шнапп з серіалу Дивні дива зробив камінг-аут / imdb.com

Американський актор Ноа Шнапп, який грає одну з ключових ролей в науково-фантастичному серіалі Дивні дива, зробив публічне визнання у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації.

На своєму каналі в TikTok він заявив, що між ним та його кіноперсонажем, тихим і сором'язливим Віллом Байєрсом, в житті набагато більше спільного, ніж могло здатися фанатам.

Вільям Байерс за сюжетом відчуває романтичний інтерес до свого близького друга Майка Вілера. Ноа Шнаппу не довелося шукати в собі сили, щоб правдоподібно зіграти нетрадиційну любов, адже сам є геєм.

відео дня

У короткому ролику Ноа показав свою реакцію на те, як його близькі сприйняли новину про його гомосексуалізм: "Коли нарешті розповів своїм друзям і родині, що я гей, після 18 років страху "в шафі", все, що вони сказали: "Ми знаємо".

Камінг-аут Ноа Шнаппа отримав величезну підтримку як в колі його близьких людей, так і від колег-зірок і відданих шанувальників. За два дні відео зібрало біліше 12 мільйонів лайків.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

Раніше український актор, зірка серіалу Кріпосна, Тарас Цимбалюк, який на початку повномасштабної війни в Україні оголосив про розставання з дружиною, розсекретив особистість нової коханої.

Також співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото молодшої дочки Тільди, батьківство якої приписували Тілю Ліндеману, фронтмену гурту Rammstein.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти