StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

85-річний сер Ентоні Хопкінс станцював на кухні запальний танок для своєї їжі

15 листопада 2023, 20:14
975
"Ганнібал Лектер" знатно попустував на кухні. На щастя, ніхто не постраждав.
сер Ентоні Хопкінс
Ентоні Хопкінс показав танець під Mambo Italiano / колаж: Главред, фото: instagram.com/anthonyhopkins, ua.depositphotos.com

Оскароносному британському акторові, режисерові, композитору і художнику серу Ентоні Хопкінсу наприкінці грудня виповниться 86 років. При цьому він прекрасно себе почуває, продовжує зніматися в кіно і активно веде свій блог в Instagram.

У ньому Хопкінс ділиться з шанувальниками фото та відео зі зйомок, відпочинку, творчого процесу та ін. Особливе місце на його сторінці займають кулінарні відео, в чому багато хто з шанувальників бачить певну іронію - виконавець ролі вбивці-канібала Ганнібала Лектера любить поратися на кухні та готувати різні страви.

Так нещодавно сер Ентоні опублікував ролик, на якому він готує гумбо - традиційне блюдо американської та креольської кухні родом з Луїзіани, яке схоже на густий суп-рагу.

відео дня

Ймовірно артист так надихнувся процесом, що навіть пустився в танок перед столом з продуктами під пісню "Mambo Italiano" Боба Мерілла. Варто відзначити, що Хопкінс - природжений танцюрист, і навіть в поважному віці він рухається плавно, але в той же час енергійно.

"Гей, гумбо, тобі подобається, як я танцюю румбу?" - підписав ролик сер Ентоні.

Дивіться відео танцю сера Ентоні Хопкінса під "Mambo Italiano":

Раніше журнал People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року. 57-річна зірка "Анатомії пристрасті", який тепер з гордістю носить цю "корону", розповів, як планує скористатися титулом.

Також стало відомо, що зірка "Назад у майбутнє" Майкл Джей Фокс готується піти з життя. У своєму недавньому інтерв'ю Марті Макфлай, який більше тридцяти років страждає хворобою Паркінсона, розповів, що не має ілюзій щодо свого здоров'я.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти