StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

55-річний Дмитро Нагієв став дідусем

4 грудня 2022, 19:32
Додатково до таємних шлюбів і позашлюбних дітей у Нагієва з'явилися ще й секретні онуки.
Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв став дідусем / instagram.com/nagiev.universal

Російський актор і ведучий Дмитро Нагієв веде вкрай потайний спосіб життя у всьому, що стосується його сім'ї. Близьких він оберігає від цікавих очей.

Однак влітку він згадав, що його єдиний офіційно визнаний син, 33-річний Кирило, і сам вже батько. В результаті журналістського розслідування росЗМІ з'ясувалося, що у Нагієва вже кілька років є онука, і син з дружиною чекають другу дитину.

На початку грудня ведучий підтвердив, що тепер у нього двоє онуків. Подробиці, або навіть стать другої дитини він називати відмовився - віджартувався, що Кирило прокляне його, якщо Нагієв-старший проговориться.

відео дня

Крім Кирила, який народився в офіційному шлюбі Нагієва з ведучою Алісою Шер, артисту приписують ще двох позашлюбних дітей - сина Марка, якого йому нібито народила його колишній адміністраторка Наталія Коваленко, і доньку Міру, від колишньої колеги Дмитра Анни Спектор. Сам актор свою причетність до цих дітей не коментує.

Раніше стало відомо, що Бен Аффлек і Дженніфер Лопес опинилися на межі розлучення всього через 4 місяці після весілля - непримиренний конфлікт в сім'ї провокує новоспечене подружжя.

Також була розкрита справжня причина, по якій від співачки-запроданки Наташі Корольової пішов перший чоловік, музикант і композитор Ігор Ніколаєв. Іронічно, але зі своїм другим чоловіком співунка наступила на ті ж граблі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти