StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

48-річний кулінарний експерт із шоу "МастерШеф" опинилася в лікарні

11 лютого 2024, 22:57
Тетяну Литвинову було госпіталізовано, але зараз вона вже достатньо зміцніла, щоб розповісти про свій стан.
Тетяна Литвинова
Тетяна Литвинова показала себе на лікарняному ліжку під крапельницею / колаж: Главред, фото: instagram.com/tanita_litvinova

Днями Тетяна Литвинова, зірка кулінарного шоу "МастерШеф", ведуча і кулінарний експерт, показала у своєму фотоблозі в Instagram кадри, на яких вона зображена в лікарні. Тоді вона не стала розповідати, що привело її в стіни медичного закладу.

Ще більше страху на шанувальників нагнало фото, на якому кулінар показала крапельницю, що стирчить з її руки. Литвинова розкрила секрет своєї госпіталізації.

Раніше вона не наважувалася про це розповісти, але після процедури заговорила - кулінарного експерта поклали в лікарню для проведення операції. Яка, до речі, пройшла успішно. Щоправда, характер хірургічного втручання все ж залишився неназваним.

відео дня

Зараз кулінар почувається добре, проходить додаткове лікування, і знову повернулася до ведення блогу. "Мої хороші, зі мною все добре. Дякую кожному за добрі слова. Поки я відновлюю сили після операції", - пише Тетяна Литвинова.

Тетяна Литвинова
Тетяна Литвинова показала себе на лікарняному ліжку під крапельницею / instagram.com/tanita_litvinova

Раніше українська ведуча та акторка Лілія Ребрик на пізніх термінах вагітності знялася в зухвалому луці у відтінках червоного. Таким чином вона вирішила розфарбувати знебарвлену реальність.

Також стало відомо, що юний син Андрія Шевченка, 17-річний Крістіан, вирішив прийняти українське громадянство. Молодий спортсмен, який народився та виріс у Великій Британії, вже нібито подав необхідні документи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти