StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілія Ребрик на останніх термінах вагітності знялася в зухвалому луці

11 лютого 2024, 15:15
Популярна ведуча вирішила приміряти образ "матері драконів".
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик показала вагітний образ у яскраво-червоних тонах / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка і ведуча Лілія Ребрик у березні готується стати мамою втретє. Незважаючи на великий термін, вона веде активний спосіб життя.

Наприклад, нещодавно вона провела яскраву фотосесію у відтінках червоного. Таким чином Ребрик вирішила своїм прикладом показати, що вагітній жінці не обов'язково зображати надмірну скромність - яскравою можна бути в будь-якому віці та положенні.

У своєму блозі в Instagram вона показала свіжі фото в червоній шовковій піжамі з яскравим макіяжем і червоною помадою. Новими кадрами вона вирішила додати фарб у життя.

відео дня

"Додаю червоного, щоб хоч трохи розфарбувати це безбарвне життя! Рік зеленого дракона, який ще й дуже любить червоне! Тож і я — в тренді: притягую удачу, яка зараз так потрібна нам всім! P.S. До речі, раз на 12 років ми народжуємо собі дівчат-дракончиків. Тож ловіть образ мати-дракона у червоному", - підписала фотосесію Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик показала вагітний образ у яскраво-червоних тонах / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше соліст гурту ТіК Віктор Бронюк показав, який вигляд мав 20 років тому. Артист розкрив подробиці своєї студентської юності, і змусив шанувальників ностальгувати за минулим.

Також нова пасія Мурата Налчаджиоглу, українська модель Анастасія Foxy поділилася важливою новиною - вони завели малюка. Шанувальники та хейтери пари в шоці від того, як швидко розвивається їхній роман.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти