"Треба було купити": Макаревич різко висловився щодо анексії Криму

14 квітня 2020, 21:28
Відомий російський музикант несподівано висловився щодо Кримського півострова у складі Росії.
Андрій Макаревич
Андрій Макаревич вважає, що Росія мала купити Крим в України / Фото: ivona.bigmir.net

Відомий російський музикант зробив несподівану заяву про анексію Росією українського Криму.

Як заявив артист в інтерв'ю виданню Ехо Москви, анексія Криму дуже дорого коштувала Росії, і якщо півострів їй насправді був дуже потрібен, то вона могла його просто придбати, а не красти.

"Якщо так був необхідний Крим, ось вже настільки необхідний, що жити без нього Росія не могла, можна було знайти інші шляхи. Та купити його. Домовитися, купити, я грубо кажу, але знайти спосіб. Взагалі-то домовляються якось дипломати, країни... І я б туди із задоволенням їздив... Вкрасти – погано, а купити – добре", – зазначив музикант.

відео дня

читайте такожУ Путіна відреагували на пропозицію піти з Донбасу і повернути Крим через пандемію

Музикант зазначив, що має принципову позицію щодо території Криму, з якою в 2014 році "вийшла не дуже красива історія". Він додав, що певна вина за цю подію лежить і на самих кримчанах.

"Якщо це було зроблено дійсно, як нам пояснюють, за їхнім бажанням, переважного числа населення, це все одно не зовсім правильно. Тому що існують закони, бо існують міжнародні домовленості... З самого початку неправильне формулювання питання", – підкреслив Макаревич.

Як раніше писав Главред, колишній гравець київського Динамо і збірної України Олександр Алієв відповів на питання щодо президента Росії Володимира Путіна.

"Що мені подобається в Путіні — так це те, що в Росії є спорт. Розвинені всі види. А в Україні цього немає. Був футбол, і його вбили та замучили", - підкреслив він в інтерв'ю sport24.ru.

Також нагадаємо, Сергій Шнуров розкритикував Путіна і звернув увагу росіян на абсурдність його вчинків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти