З'ясувались нові деталі зміни тренера збірної України з футболу

16 серпня 2021, 23:23
Сергій Ребров рано чи пізно прийме збірну, а Петраков поступиться йому місцем головного тренера.
З'ясувались нові деталі зміни тренера збірної України з футболу
Петраков тимчасово очолить збірну України з футболу

Тренер Олександр Петраков, який приводив збірну України U-20 до золотих медалей Чемпіонату світу, готовий прийняти головну команду країни на тимчасовій основі, повідомив журналіст Ігор Циганик у програмі Циганик LIVE.

"Ще залишаються шанси, що Сергію Реброву вдасться узгодити своє розставання із Аль-Айном. Переговори тривають і сьогодні, наскільки мені відомо. Сам Ребров там поставив досить жорсткі умови, і є шанс, що він зможе все ж таки розірвати контракт. Якщо ж цього не станеться, то завтра (17 серпня, - ред.) виконуючим обов'язки головного тренера збірної України буде призначений Олександр Петраков", - сказав журналіст.

Він підкреслив, що Ребров рано чи пізно прийме збірну, а Петраков поступиться йому місцем головного тренера.

читайте такожОля Полякова знялася топлес на підтримку української збірної з футболу

"Ребров буде тренером національної збірної як тільки йому вдасться вирішити питання зі своїм клубом. Що стосується Петракова, то він згоден працювати зі збірною доти, поки Сергій Ребров не задишить Аль-Айн. Він абсолютно нормально це сприйняв. Якщо Ребров розірве контракт найближчим часом, то Петраков повернеться до роботи із юнацькою збірною", - сказав Петраков.

Нагадаємо, 9 серпня виконком Української Асоціації футболу (УАФ) не визначився з новим головним тренером національної команди на засіданні.

1 серпня нинішнього року стало відомо, що Андрій Шевченко залишає посаду головного тренера збірної України у зв'язку із завершенням строку контракту.

Він висловив слова подяки українській асоціації футболу, гравцям збірної і всім, хто має відношення до команди.

Переможець чемпіонату світу може очолити основну збірну України. Так, у ЗМІ з'явилася інформація, що УАФ допоможе Сергію Реброву з компенсацією за розрив контракту з еміратським клубом Аль-Айн, якщо сума не перевищить 1 млн євро, для того, щоб він міг очолити збірну України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти