Матч Динамо-А3 на YouTube-каналі FootballHub: 170 тисяч глядачів та №3 в Trends

17 вересня 2020, 11:26
9
15 вересня 2020 року у Києві на стадіоні "Олімпійський" відбулася зустріч команд "Динамо" та "А3 Алкмаар".
Матч Динамо-А3 на YouTube-каналі FootballHub: 170 тисяч глядачів та №3 в Trends

Із урахуванням карантинних обмежень, матч проходив без глядачів на трибунах. Тож команда 1+1 Digital подбала про те, щоб прихильники обох команд отримали набагато більше вражень та емоцій, ніж від класичної трансляції.

Спеціально до матчу команда спортивного порталу FootballHub, що входить до 1+1 media, підготувала особливу трансляцію на YouTube-каналі. Глядачі не просто безпосередньо спостерігали за перебігом гри, але й мали можливість отримати якісний аналіз події у прямому ефірі від журналістів FootballHub як протягом, так і після завершення матчу. Також атмосферності трансляції додавали прямі включення зі стадіону кореспондента порталу, який, щоб мати можливість вести репортаж з місця події, разом із оператором напередодні здавав тест на COVID-19.

Така комплексна пропозиція від команди FootballHub не могла лишитися непоміченою. Вже за кілька хвилин після початку матч на YouTube-каналі дивилося 105 тис.глядачів, і згодом їхня кількість сягнула 170 тис.осіб. Сама трансляція менше ніж за добу зібрала 779 тис. переглядів і потрапила на третє місце у трендах YouTube. А на каналі після цього стало на 27 тис. підписників більше – наразі на FootballHub на YouTube підписано 377 тис. осіб.

відео дня

"Цього вечора ми разом із тисячами вболівальників святкували не лише перемогу "Динамо", але й чергову власну перемогу. І приємно розуміти, що рекордна кількість людей, що одночасно переглядали матч на нашому YouTube-каналі не є випадковістю. Ми тішимося, що змогли запропонувати вболівальникам значно більше, ніж просто трансляцію і вдячні кожному із тих, хто обрав FootballHub", – говорить Данило Щестюк, керівник напряму виробництва веб-контенту 1+1 Digital.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти