"Побиття України": боксер, який переміг Кличка, вибухнув реакцією на перемогу збірної Англії

4 липня 2021, 13:51
Тайсон Ф'юрі порівняв тріумф збірної Англії над Україною на Євро-2020 з перемогою над Володимиром Кличком у 2015 році.
Ф'юрі
Ф'юрі знущально прокоментував розгромну перемогу Англії над збірною України / Reuters

Британський боксер-суперважкоатлет, володар чемпіонського титулу за версією WBC Тайсон Ф'юрі назвав перемогу команди Англії над національною збірною України на Євро-2020 "побиттям", якого він, мовляв, не бачив з часів своєї перемоги над Володимиром Кличком у 2015 році у Дюссельдорфі.

У своєму Twitter-акаунті Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) у знущальній манері прокоментував перемогу Англії над Україною. Він згадав свій поєдинок з українцем Володимиром Кличком, за підсумками якого британець здобув сенсаційну перемогу за рішенням суддів, після чого Кличко-молодший позбувся всіх своїх титулів. Бій пройшов 28 листопада 2015 року у Німеччині.читайте також"Спасибі, що не 7:0": У Мережі сперечаються про розгромну поразку збірної України в матчі з Англією

"Я не бачив такого побиття України з часів Дюссельдорфа у 2015 році", - підкреслив Тайсон Ф'юрі.

'Побиття України': боксер, який переміг Кличка, вибухнув реакцією на перемогу збірної Англії

Поразка збірної України в 1/4 фіналу Євро-2020

  • Збірна України з футболу 3 липня на Стадіо Олімпіко у Римі зіграла матч чвертьфіналу чемпіонату Європи зі збірною Англії. Українці зазнали розгромної поразки з рахунком 0:4.
  • Перший гол ще на початку матчу забив форвард Тоттенхемі Харрі Кейн. На перерву команди вирушили з перевагою англійців в один гол, що давало шанси українській збірній поборотися з Англією вже у другому таймі.
  • Однак у другому таймі англійці реалізували свої моменти і довели рахунок до розгромного, в результаті чого Україна програла Англії з рахунком 0:4 і завершила свої виступи на Євро-2020.
  • Капітан збірної України Андрій Ярмоленко сказав, що Англія заслужила перемогу. Запорукою успіху підопічних Гарета Саутгейта став швидкий гол, забитий у дебюті матчу. За словами Ярмоленка, це зламало плани Андрія Шевченка на гру.
  • Головний тренер збірної України Андрій Шевченко після гри сказав, що українська команда наразі не готова протистояти збірним такого рівня, як Англія, і відповів на питання про те, чи продовжить він керувати командою.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти