StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

1+1 media та DOROFEEVA реалізували мрію доньки загиблого героя

15 серпня 2024, 15:18
20
1+1 media та DOROFEEVA реалізували мрію доньки загиблого героя

1+1 media спільно з фондом "Діти Героїв" продовжує реалізовувати нематеріальні бажання дітей, дитинство яких змінила велика війна. Так, нещодавно команда проєкту "Здійсни мрію" допомогла 11-річній Амалії Лавровській зустрітися з улюбленою співачкою DOROFEEVA.

Життя родини Амалії кардинально змінилося після 24 лютого 2022 року. У перший день повномасштабної війни тато дівчини прийняв рішення піти у ТрО. На жаль, через кілька днів родина отримала трагічну звістку про те, що він загинув.

"Особисто мене дівчинка дуже вразила. У свої 11 років вона полюбляє кінний спорт, а її кумиром є DOROFEEVA. Амалія абсолютно не здогадувалась, що в день нашої зустрічі, під час концерту, вона побачить свою улюблену співачку", — доповнює Наталя Островська, ведуча 1+1 Марафон і ТСН, менторка проєкту "Здійсни мрію".

відео дня

Під час концерту DOROFEEVA запросила Амалію Лавровську на сцену та разом з нею заспівала пісню "Хай пишуть", яку дівчина полюбляє найбільше з усіх.

"Знаєте такий проєкт від 1+1 media "Здійсни мрію"? Сьогодні я дуже хочу здійснити мрію однієї дівчини, Амалії. Вона сьогодні в залі", — сказала зі сцени DOROFEEVA.

Крім виступу, мрійниця побачила залаштунки концерту, а також отримала символічні подарунки від команди благодійного проєкту та співачки.

Переглянути, як це відбулося можна у тематичному відео на офіційних сторінках 1+1 media в Instagram і Facebook. До того ж вже у неділю, 25-го серпня, о 9:00 на телеканалі ТЕТ у проєкті "Ближче до зірок" вийде спеціальний сюжет про історію цієї сім’ї та реалізацію заповітного бажання.

Нагадуємо, що раніше команда ініціативи "Здійсни мрію" реалізувала чималу кількість мрій. Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна зустрілася з Кірою Міщенко, яка мріяла потрапити на концерт співачки. Детальніше про це — за посиланням. Співак MONATIK особисто познайомився з 14-річним Андрієм Дегтярьовим, тато якого загинув унаслідок окупації Маріуполя. Більше про втілення мрії — за лінком. Ведучий та комік Андрій Бєдняков долучився до здійснення мрії 10-річної Кіри Філіпенко. Детальніше про зустріч — за посиланням.До того ж нещодавно Наталя Островська розповіла щемливу історію Ігоря Трубачов, який мріяв побачити свого тата, героя, на білбордах у столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти