StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо кладуть долар під чохол: не усім відоме точне значення цієї прикмети

17 квітня 2024, 17:40
Але для того, щоб ця прикмета спрацювала, недостатньо просто носити з собою долар під чохлом – його ще потрібно скласти певним чином.
Чехол на телефон, доллар
Навіщо кладуть долар під чохол/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Нерідко можна почути, що в гаманці варто долар – вважається, що ця банкнота буде запускати у дію правило "гроші йдуть до грошей". При цьому радять використовувати купюру саме цієї валюти тому, що в Україні її не вийде "випадково" витратити у магазині, залишивши таким чином ваш гаманець пустувати.

Отже, навіть якщо інші паперові гроші в гаманці закінчаться, ця купюра все одно залишиться, і, як вважається, буде притягувати до вас гроші.

Навіщо кладуть долар під чохол

Але є ще й інша схожа на цю прикмета, яка говорить про те, що долар потрібно носити під чохлом мобільного телефона. Така порада здається слушною, зважаючи на те, що досить часто ми користуємося банківськими картками, а не готівкою, щоб платити за покупки, або ж використовуємо безконтактні платежі за допомогою свого телефону.

відео дня

Чому долар складають у трикутник

Проте вважається, що недостатньо просто покласти долар під чохол, щоб ця прикмета спрацювала. Потрібно скласти банкноту певним чином – вона має бути складена у формі трикутника.

Щоб скласти її у трикутник, спершу банкноту потрібно повернути так, щоб портрет Джорджа Вашингтона дивився на вас, верх купюри був повернутий у правий бік, а низ – у лівий. Далі потрібно верхній лівий кут зігнути до правого краю долара і продовжувати згинати так, щоб в кінцевому рахунку утворився трикутник з невеликим хвостиком. Цей хвостик треба загорнути всередину трикутника.

Готовий трикутник потрібно покласти або в гаманець, або під чохол телефона, щоб він притягував гроші.

Дивіться відео, як правильно складати пірамідку з банкноти:

@kowenya Таку пірамідку можна покласти під чохол телефону, або у гаманець, тримати біля того чим постійно користуєтесь #гроші#грошовадопомога#массоны#масоны#доллар#валюта#купюра#деньги#привлечениеденег#заговорнаденьги#money#moneytok#хочуврек#хочувтоп♬ Money, Money, Money - Black Abba

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти