Зеленський зробив заяву про Крим і попередив щодо дій РНБО

12 березня 2021, 21:46
Україна є державою, яка самостійно може себе захистити, сказав Володимир Зеленський.
Зеленський
Забудьте про те, що Україна забуде про Крим - Зеленський / Скріншот YouTube

Україна не має наміру забувати про ситуацію з анексією Криму. Держава з'ясує обставини створення умов, які дозволили Росії захопити Крим. Київ планує і надалі діяти рішуче, причому з волі української держави, а не за дзвінком західних союзників, сказав президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 12 березня, під час свого відеозвернення.

"Вчора ми нарешті зробили те, що мало з'явитися ще у 2014 році – затвердили державну стратегію деокупації та реінтеграції Криму та міста Севастополь. Тим, хто на щось розраховував, можу сказати: забудьте про те, що Україна забуде про Крим. При цьому, коли ми говоримо про деокупацію, логічно розібратися, хто і як створив умови для окупації. І мова не тільки про 2014 рік, а й про Харківські угоди", - сказав Зеленський.читайте такожЗеленський запустив процес повернення Криму в Україну

Також він підкреслив, що на українців незабаром чекають нові рішення від РНБО.

"Все це далеко не повний список кроків, зроблених державою, і далеко не остаточний список заходів, які будуть прийняті державою в найближчому майбутньому", - сказав Зеленський, підкресливши, що Київ приймає всі рішення самостійно без дзвінків із Заходу. При цьому Україна дякує союзникам за підтримку.

Рішення РНБО 11 березня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти