За три дні до смерті Поляков розповів, як "слугам" в туалеті роздавали "конверти"

8 жовтня 2021, 13:15
Антон Поляков в ефірі одного з телеканалів розповів про підкуп депутатів прямо в стінах Верховної Ради.
Антон Поляков
За три дні до смерті Поляков розповів, як "слугам" в туалеті роздавали "конверти" / УНІАН

Нардеп, член депутатської групи "За майбутнє" Антон Поляков за три дні до смерті заявив, що "Слугам народу" роздавали гроші за підтримку закону про олігархів.

"Коли було минуле голосування щодо олігархів, мій колега після голосування заходить в туалет. При ньому "слугам" роздають гроші ... Я їздив в НАБУ, давав свідчення, але людина побоялася. Що мені зробити? Пістолет приставити і сказати: "Іди, розповідай?" При ньому роздавали. То про який ви можете демократичний парламент говорити, коли за "конверти" працюють ці "слуги"?", - розповів Поляков у ефірі одного з українських телеканалів.

Утім, про кого саме йшла мова, він не повідомив.

Нагадаємо, поліція знайшла мертвим народного депутата Антона Полякова у ніч проти 8 жовтня. Політика виявили патрульні, які зупинили автомобіль таксі, в якому він їхав пасажиром, за порушення правил дорожнього руху. За попередньою інформацією, чоловікові стало погано в машині.

Спікер Київської міської прокуратури Надія Максимець повідомила, що за попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер від гострої коронарної недостатності.

"За результатами розтину, смерть народного депутата настала унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство поки очікує результати інших судово-медичних досліджень", - сказала вона.

Таксист розповів, що у машині політику стало погано, його нудило і згодом почалися конвульсії. Його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Полякову було 33 роки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти