Зеленський назвав Порошенка "затятим борцем з пропагандою РФ" і висунув йому різке звинувачення

5 лютого 2021, 19:49оновлено 5 лютого 2021, 20:21
Останніми днями агентів російської пропаганди на каналах Порошенка показують частіше, ніж рекламу нового масла Roshen, вважає Володимир Зеленський.
Зеленський
Порошенко всіх заплутав зі своєю позицією по каналах Медведчука - Зеленський / УНІАН

П'ятий президент України Петро Порошенко підтримує рішення про впровадження санкцій проти телеканалів 112, NewsOne і ZiK, демонструючи боротьбу з пропагандою РФ. При цьому агенти російської пропаганди в останні дні перекочували на його канали, заявив глава держави Володимир Зеленський під час свого відеозвернення, опублікованого пресслужбою ОП.

За його словами, Порошенко, який разом зі своєю командою фактично монополізував патріотизм, всіх заплутав – він підтримує рішення щодо каналів Медведчука, але в той же час вважає це незаконним. Боротьба політика з російським інформаційним впливом не відповідає тому, що відбувається на пов'язаних з ним телеканалах.

"Скажіть, а чому тоді на каналах затятого борця з російською пропагандою та її агентами, цих самих агентів в останні три дні показують частіше, ніж рекламу вашого нового масла Roshen? Хитра стратегія? Настільки хитра, що нікому незрозуміла. Та з вами усім і усе давно зрозуміло", - підкреслив Володимир Зеленський.читайте такожЧого не вистачило Порошенку для санкцій проти "каналів Медведчука": Аваков розкрив деталі

Санкції проти каналів Медведчука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти