У Слугу народу не виключили відставки Баканова з поста глави СБУ - РБК-Україна

7 вересня 2020, 09:44
Ірина Венедиктова може стати новим міністром юстиції.
Іван Баканов
Баканов може стати генпрокурором - ЗМІ / УНІАН

Голова СБУ Іван Баканов може очолити Офіс генерального прокурора замість Ірини Венедиктової, якій пророкують пост глави міністерства юстиції.

Про це повідомляє видання РБК-Україна з посиланням на власні інсайдерські джерела.

Відзначається, що конкретної пропозиції щодо такого рішення наразі немає, але про те, що Баканов займе місце Венедиктової в ОГП, говорять вже давно.

"Ротація Баканов-Венедиктова - це цілком робоча схема. Чутки про це вже давно ходять, але поки що ніякої конкретики немає", - стверджує джерело. читайте такожУ кабінеті керівника СБУ Баканова знайшли прослушку - нардеп Дубінський

Підкреслюється, що близько третини пропрезидентської фракції Слуга народу незадоволені роботою міністра юстиції Дениса Малюськи. Зокрема, причиною називають його "ексцентричну поведінку". Втім, також існує інформація, що у Малюськи є серйозна підтримка у фракції Зеленського.

  • Іван Баканов - український юрист, колишній керівник студії Квартал-95. Очолює Службу безпеки України з 29 серпня 2019 року .
  • Раніше повідомлялося, що влада має намір провести реформу СБУ до кінця поточного року. Новий закон про спецслужбу повинен усунути політичний вплив на Службу безпеки України. У другому читанні до законопроекту можуть внести зміни, за результатом яких Іван Баканов може залишити свою посаду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти