У Тимошенко спростували її відхід з великої політики

7 вересня 2020, 17:11
Повідомлення про те, що лідер Батьківщини готується оголосити про відхід з великої політики, не відповідають дійсності.
Тимошенко
Тимошенко не йде з політики / УНІАН

Інформація про те, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко йде з великої політики, не підтвердилася. Про те, що подібні повідомлення у ЗМІ є "маячнею", розповіла прессекретарка політика Марина Сорока.

Про це Сорока розповіла у коментарі Главреду.

Вона підкреслила, що повідомлення у деяких ЗМІ з посиланням на власні джерела про те, що Юлія Тимошенко готується оголосити про відхід з великої політики, не відповідають дійсності, і назвала це "дурнею і маячнею".

Відзначимо, деякі ЗМІ пишуть, що про рішення Юлія Володимирівна оголосить лише на початку наступного року, а прийняла вона таке рішення після зустрічі з "впливовою людиною" - ось тому вона мовляв і вирішила піти з високо піднятою головою, "як Пінчук".

Юлія Тимошенко - що про неї повідомлялося раніше:

  • 2 вересня хвора на Covid-19 лідер Батьківщини Юлія Тимошенко повідомила, що пережила кризовий стан. З'явилася можливість поступово повертатися до нормального життя, поділилася народна обраниця на своїй сторінці в Facebook. Політик додала, що майже два тижні боротьби з важкою хворобою вплинули на відчуття реальності.
  • 23 серпня стало відомо, що Юлія Тимошенко захворіла на коронавірус. Прессекретарка політика Марина Сорока уточнила, що стан лідера Батьківщини лікарі оцінюють як важкий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти