"Це лише початок": у РНБО анонсували нові жорсткі санкції

5 лютого 2021, 22:13оновлено 6 лютого 2021, 00:20
Секретар відомства Олексій Данілов пригрозив новими санкційними обмеженнями проти певної категорії фізичних та юридичних осіб.
Олексій Данилов
Данилов анонсував нові санкції / УНІАН

Зовсім скоро Рада нацбезпеки та оборони може впровадити нові санкції, які стосуватимуться деяких народних депутатів, заявив секретар РНБО Олексій Данілов Свобода слова Савіка Шустера.

Він підкреслив, що нові санкції стосуватимуться як окремих фізичних, так і юридичних осіб, пов'язаних із певними людьми.

"Упевнений, що найближчим часом санкції продовжаться проти певної категорії фізичних і юридичних осіб.більш того, можу сказати, що там будуть низка депутатів, які сьогодні засідають у Верховній Раді. У нас більш ніж достатньо аргументів для того, щоб їх впровадити. І якщо хтось думає, що це була одноразова акція, то він глибоко помиляється", - сказав Данілов.

Також секретар РНБО розповів, що соратник народного депутата Віктора Медведчука Тарас Козак володіє не тільки каналами 112, ZIK та NewsOne, на які наклали санкції. Рада нацбезпеки фоборони володіє інформацією про всі його канали.

Санкції проти Тараса Козака і телеканалів NewsOne, ZIK і 112-про що повідомляв головред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти