У Зеленського прокоментували санкції проти каналів 112, ZIK і NewsOne

3 лютого 2021, 02:22
За словами радника глави ОП, ці телеканали використовуються як інструменти російської пропаганди в Україні.
У Зеленського прокоментували санкції проти каналів 112, ZIK і NewsOne
В ОП прокоментували санкції проти трьох телеканалів / facebook.com newsone

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що рішення про запровадження санкцій щодо соратника Медведчука Тараса Козака і його медіаактивів є очікуваним і не викличе питань у тих, хто аналізує дезінформаційну активність Росії в Україні.

"Дані телеканали досить активно і часто відкрито використовуються, як інструменти чужої іноземної пропаганди в Україні. Вони, на жаль, відверто вже не працюють так, як це має бути зі звичайними телевізійними мовниками. Тим більше є досить вагомі докази по дивних шляхах фінансування даної пропаганди", - сказав Подоляк, пише 24 канал.

За його словами, досить "каламутною" є історія щодо переходу власності на компанії, за якими закріплені відповідні ліцензії.

відео дня

читайте такожУкраїна наклала санкції на літаки Козака і Медведчука-ЗМІ

У свою чергу, народний депутат від ОТЗЖ Тарас Козак вважає незаконними запроваджені проти нього, а також його телеканалів 112 Україна, NewsOne і ZiK санкцій.

"Дії Ради національної безпеки і оборони України з телеканалам 112 Україна, NewsOne і ZiK, а також санкції, введені проти мене особисто, є незаконними, і це черговий очевидний акт цензури щодо каналів, - зазначив Козак. - Я розцінюю такі дії РНБО як політичну розправу з боку президента Зеленського ", - пише 112.ua.

Санкції проти Тараса Козака і телеканалів NewsOne, ZIK і 112 - про що повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти