Ердоган повідомив Путіну, що Зеленський готовий до прямих переговорів

5 березня 2022, 22:28
У Туреччині вважають, що дана зустріч позитивно вплине на запобігання війни.
Путін, Ердоган
Ердоган поговорив з Путіним / Reuters

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган поговорив з президентом РФ Володимиром Путіним. Під час розмови він передав йому слова глави України Володимира Зеленського про готовність зустрітися і провести прямі переговори.

"Президент (Ердоган - ред.) вже передав це повідомлення Путіну. Ми продовжимо роботу в цьому напрямку. Така зустріч безумовно позитивно вплине на запобігання війни, зменшення насильства і скорочення кількості жертв. Як Туреччина, ми готові внести свій внесок", - цитує TRT Haber радника Ердогана Ібрагіма Калина.

читайте такожПолонені російські офіцери заявили, що ЗСУ воюють як звіріЯк відомо, раніше Зеленський заявив, що готовий особисто поговорити з Путіним.

відео дня

"Я готовий зустрітися з Путіним у Стамбулі, Анкарі, де він забажає", – сказав глава Української держави.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський погодився на переговори з російським президентом Володимиром Путіним на території Туреччини. Турецька влада намагається посприяти встановленню миру після російського вторгнення в Україну. 6 березня Ердоган поговорить з Путіним і спробує схилити його до переговорів із Зеленським.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти