Експерт пояснив провал планів Путіна і Росії щодо України

4 грудня 2020, 05:49
Україна не може вести перемовини з представниками бойовиків "ДНР" і "ЛНР", зазначив Юрій Кочевенко.
Путина
Інформаційна кампанія щодо "ЛДНР" погано сприймається навіть у Росії, що шкодить імперським амбіціям Путіна - експерт / Reuters

Спроби Росії зробити "ДНР" і "ЛНР" суб'єктами перемовин провалилися. Російська інформаційна кампанія щодо Донбасу погано сприймається навіть всередині країни. Це завдає шкоди імперським амбіціям Москви і Володимира Путіна.

Про це заявив директор Міжнародного центру протидії російській пропаганді Юрій Кочевенко в ефірі телеканалу Україна 24, коментуючи спробу Росії провести перемовини при Радбезі ООН з представниками бойовиків "ДНР" і "ЛНР" за "формулою Аррії".

За його словами, Україна як держава, проти якої був здійснений акт агресії, може проводити перемовини тільки з Росією. Російська пропаганда намагається зробити "ЛДНР" суб'єктами перемовного процесу, однак таке завдання виявилося провальним.

"Російська пропаганда хоче закрутити нову спіраль проти України, але вся їхня маячня про те, що якісь "республіки" на Донбасі можуть мати якусь суб'єктність - повністю збанкрутували. Де, вибачте, "Новоросія", яку Путін обіцяв своїм громадянам, де ці "імперські" амбіції? Все схлопнулося", - вважає Кочевенко.читайте такожУ Росії розкрили плани щодо Донбасу і поставили Україні ультиматум через "ЛДНР"

Також він підкреслив, що інформаційна робота з популяризації "ДНР" і "ЛНР" в російському просторі також провалилася – росіяни не розуміють, звідки взялися "дві республіки", а всі подібні маневри сприймаються як спроба Кремля відвернути увагу людей від проблем всередині Росії.

Перемовини щодо Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти